Aktivace 12 čaker a 12 vláken DNA 5.3. 2016

05.03.2016 10:00

Poznala jsem na doporučení paní Šárku Lotu, která dokáže věci o kterých jsme četli v knihách o zasvěcencích, a také vidí a komunikuje s duší - to co je její potřeba, s jakým úkolem přišla sem na zem nejen v této současné inkarnaci, ale i jako celek a poslání ve všech inkarnacích zde na Zemi. 

Mám s jejími schopnosti zkušenost a po absolvování jejího semináře s aktivací DNA 12 vláken mám pocit, že jsem udělala  kvantový skok v mém vývoji a narostla i má vnitřní síla.

Protože ráda zprostředkovávám to, co má smysl a lidem pomáhá, pozvala jsem ji do ČB na seminář, který ona vnímá jako

naprostý základ pro to, abychom si mohli být vědomi sami sebe, kým skutečně jsme a měli jsme přístup k našim darům.

 

Místo a čas konání:

České Budějovice 5.3. 2016 

10:00-17:00 hod.

Lektorka: Šárka Lota

Organizátorka: Alice Bláhová

 

A teď popis semináře, co vás čeká....

AKTIVACE 12 ČAKER A 12 VLÁKEN DNA

 

1) dopolední část: aktivace 12 čaker

Slyšeli jste již mnohokrát o práci energetických zdrojů základních 7 čaker. Je čas obnovit celých 12 čaker a pochopit jejich princip. Nastaví se tak přes energie duchovních center jiný režim i vibrace. Jsme pak připraveni pro rozšíření našeho vnímání.

 

Seminář vám umožní snadno a rychle aktivovat životní sílu, proladění fyzické, emoční i psychické sránky a snáze se orientovat v životních situacích, ve kterých se právě nacházíme.

Díky aktivaci 12 čaker lze spínat Zemský a Duchovní trojúhelník a tím dát do pohybu energii MERKABA. 

(poznámka ode mne - Alice ze zkušenosti ze semináře: skrze aktivované čakry, které jsme dosud ani nevěděli, že je máme, můžeme získávat informace neomezeně o našich přechozích životech, lekcích, řešeních situací, ale i napojení na vyšší zdroje a získání rady či učení, duchovních darů apod.)

 

2) odpolední část: aktivace 12 vláken DNA

Mentální změnou našeho stávajícího DNA se dostaneme k samotné podstatě svého Bytí a můžeme se spojit s jednotou. Pochopíme, kdo jsme, s jakým poselstvím a odkud jsme na Zemi přišli, abychom tady prošli složitostí karmického vývoje a mohli ho s definitivní platností úspěšně dokončit.

Nové DNA umožňuje přímou cestu ke kmenové buňce a tím i radikální změnu na úrovni dosavadního léčení. Přeposíláním čistých, božských informací z jádra kmenové buňky do všech ostatních poškozených buněk získáváme uzdravení na všech rovinách.

(poznámka od Alice: díky této aktivaci si můžeme vědomě spustit omlazení, úplné zdraví a zastavit stárnutí - na Šárce to je tedy markantně vidět, je velmi energická a mladistvá, prý je jí 51 let a navíc je těhotná! Má můj obdiv :-)  )

 

Cena jednodenního semináře (2 v1)  je Kč 1700,- a zahrnuje lektorné, pronájem místnosti, nahrávání na MP3 a přehrání na vaši flashku (pokud si ji přinesete), drobné občerstvení.

 

Další seminář, který Šárka lektoruje v Č.Budějovicích je SPIRÁLA VĚKŮ, informace ZDE

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šárka Lota o sobě:

Narodila jsem se do úžasné doby 60. let. Byla jsem příliš malá, abych se mohla zapojit mezi Květinové děti, ale touha po svobodě, pravdě a poznání, se mi vryla hluboko do srdce. Život se se mnou příliš nemazlil, za což jsem s odstupem času „klukům Nahoru“ (jak  jim důvěrně říkám), neskonale vděčná. Jak jinak bych mohla pochopit princip karmy, její spravedlivosti a schopnostem přijímání, odpuštění, lásce a pokoře.

Od dětství jsem komunikovala ( tehdy né moc dobrovolně) s bytostmi jiných dimenzí a popravdě, hodně mě to děsilo. O čakře 3. oka, jsem v té době neměla ani tušení a tak přijímala nevědomky proudy informací, kterým jsem nerozuměla. Dnes je plně využívám ve své praxi s klienty. Po klinické smrti se mi otevřely další dary a schopnosti, které s láskou předávám. Vnímání aury bylo velkým darem, který mi ze začátku připadal jako velký problém. Představte si, že se probudíte po narkóze a tříhodinovém oživování a místo sester a doktorů, vidíte barevné fleky! Byl to šok. Zhrba po dvou měsících jsem našla způsob jak „vidět“, když chci a jak vnímání aury vypínat. Byla to neuvěřitelná úleva. Dnes díky tomu dokážu „normálně“ žít a když je třeba, vidět do vědomí, podvědomí i nevědomí klientů. Mohu sledovat jejich dráhy osudu, plán duše a celý jejich karmický vývoj. Pak je snadné podle momentálního problému, najít v mapě minulých inkarnací příčinu a v meditaci společně vše vyčistit a uzavřít.

Zhruba 10 let mě provází snovou hladinou duchovní šaman, který mi předal nespočet technik, jak pro učení, tak léčení či vstupování do různých hladin mozkové frekvence i dimenzí. Díky němu jsem dnes schopná přijímat to, co by mi ještě před časem připadalo jako sci-fi nebo přinejmenším bláznivé. Zpětná vazba však brzy ukázala dokonalost těchto technik a informací. Stále se učím a ráda s učením pomohu i vám.

Základ, který je třeba pochopit, je tak snadný! Nesnažte se „nacpat“ svojí nádhernou duši do maličkého fyzického těla, ale dovolte tělu, aby dorosto velikosti vaší duše!