EFT PRO LEPŠÍ SEBEVĚDOMÍ 27. - 28.5.2023 v Č.Budějovicích

27.05.2023 10:00

!!! OBSAZENO !!!   !!! OBSAZENO !!!  !!! OBSAZENO !!!

Všechno co děláme, děláme skrze naši víru v sebe, jak sami sebe oceňujeme, podporujeme se a máme se rádi. Je - li hodně lásky a úcty k sobě, jsme úspěšní, odvážní a respektovaní, milovaní. Pro ostatní lidi jsme příjemnými společníky a je nám dobře i sami se sebou.

Máme-li málo lásky a úcty k sobě sama, cítíme se méněcenní, odmítnutí, zdrceni vlasní slabostí a neschopností, trpíme sami se sebou a mezi ostatními lidmi se necítíme zrovna ve své kůži, často jim umožňujeme aby nás ponižovali a trápili. Přitom toužíme po lásce a ocenění. Toužíme cítit se dobře, podporovaní a věřit sami sobě. Toužíme říci NE tomu, co se nám nelíbí. Toužíme po lepším SEBEVĚDOMÍ.

Můžeme změnit všechny špatné pocity ze sebe. Můžeme mít sebevědomí po jakém toužíme. JAK?

S metodou EFT lze všechny ty nepříjemné pocity a špatné myšlenky o sobě rozpustit 

a získat to, po čem toužíme nejvíc: 

CÍTIT SE V POŘÁDKU TAKOVÍ JACÍ JSME. 

CÍTIT SE MOTIVOVANÍ LÁSKOU. 

CÍTIT SE SEBEVĚDOMÍ A VIDĚT SVÉ PŘEDNOSTI.

BÝT SEBEVĚDOMÍ VE SPOLEČNOSTI.

 

Podle čeho poznáte, že máte problém se svým sebe - vědomím, přijetím, hodnotou, úctou?

Máte-li tyto nebo podobné pocity a myšlenky o sobě ....
  • stydím se za sebe i za druhé lidi
  • jsem trapná/ý, opuštěná/ý, provinilá/ý
  • nikdy nejsem dost dobrý (chytrý, úspěšný, žádaný..)
  • nepatřím sem, nikdo mě nemá rád, nerespektují mě
  • vždycky jsem jak páté kolo u vozu
  • musím se hodně snažit, musím být dokonalá/ý
  • jsem černá ovce rodiny
  • kritika sebe,  snaha o dokonalost
  • nedokážu to, jsem neschopná/ý
  • cítím se méněcenná/ý, ostatní jsou lepší, silnější nebo šikovnější než já
  • jsem slaboch, puťka, šedá myš, neoblíbená/ý
  • strach z kritiky druhých lidí, strach že mě nepřijmou
  • neumím  říci  NE a dělám co nechci
  • nevěřím si

Upozornění!  Právě jste našli skutečnou úlevu pro vás, metodu, která vám umožní změnit skutečné příčiny problému se sebevědomím. 

Pokud nechcete změnu v tom, jak se cítíte a jednáte, ale jen nacházení zástupných řešení (dělat si radost nákupem kabelky, lepšího auta, odříkávat si afirmace), pak by tento kurz byl pro vás moc razantní. 

 

Dvoudenní kurz "EFT pro lepší SEBEVĚDOMÍ"  vás naučí hledat skutečnou příčinu vašich problémů se sebevědomím a  účinně ji hned řešit. Už nebudete potřebovat nikoho, kdo by vám musel potvrzovat, že si zasloužíte lásku, že si zasloužíte to dobré. Začnete  věřit a podporovat sami sebe bez závislosti na ostatních lidech.

 

Účastí na kurzu získáte zcela přirozené uvědomění, že jste hodni lásky, že jste hodnotní takoví jací jste, že si zasloužíte pro vás to nejlepší a budete svobodní ve vyjadřování vašich potřeb a přání.

 

ZRUŠIT  BLUDNÉ  KOLO  NÍZKÉHO  SEBEVĚDOMÍ JE SNADNÉ, VÍME JAK NA TO!

MÁTE SVÉ BLUDNÉ KOLO NEÚSPĚCHU, MÉNĚCENNOSTI A NESPOKOJENOSTI SE SEBOU? 

MOŽNÁ UŽ DOKONCE CÍTÍTE BOLEST NA DUŠI Z NELÁSKY K SOBĚ A MÁTE DEPRESE?

 

Pokud jste si odpověděli ANO, pak máte dvě možnosti:
A. Zůstat ve svém bludném kole 
B. udělat něco pro změnu vašich omezujících pocitů, přesvědčení o sobě, uvolnění stresu, úzkosti a nelásky navždy ...


CHCI SE PŘÍHLÁSIT NA KURZ  - FORMULÁŘEM V LEVÉM SLOUPEČKU NA TÉTO STRÁNCE NEBO EMAILEM DOLE
 

CO VŠECHNO SE NA KURZU NAUČÍM?

  1. základy EFT metody (forma akupresurního poťukávání na meridiánové body s psychologickým zaměřením na příčinu problému) pro uvolňování nežádoucích emocí, pocitů a myšlenek všeobecně - možné pak použít na jakouko-li jinou oblast vašeho života
  2. pochopení JAK VZNIKÁ problém se sebevědomím podle novodobé psychologie (NLP, Energetická psychologie)
  3. soubor myšlenek a přesvědčení o sobě, se kterými sobě ubližujeme a způsob jak je u sebe najít a rozpustit
  4. porozumět sobě, jak uvnitř fungujete se svou myslí a jak tvoříte problém
  5. co jsou podvědomé programy, jak vznikají, fungují a jak je lze měnit
  6. uvědomění souvislostí vlastního sebevědomí s hojností v životě - láska, peníze, vztahy, pracovními úspěchy...atd.
  7. proč pozitivní myšlení a afirmace nefungují vždy a někdy dokonce škodí
  8. prožijete skutečné odpuštění sobě i druhým na všech úrovních
  9. přijetí  všech svých částí - abyste měli rádi i své tělo a jméno takové jaké je 
  10. budu vědět jak si sám pomoci i po kurzu doma

PRO KOHO JE KURZ URČEN?

Pro každého, kdo chce zkusit změnu na "vlastní kůži". Pro každého, kdo už nechce být obětí nízkého sebevědomí a je ochoten uvidět příčiny sám v sobě s pochopením a chutí je změnit. Pro každého, kdo si uvědomuje, že má sebesabotující programy a přesvědčení.

Pro laiky i pro terapeuty. Pro vlastní potřebu nebo pro skutečnou pomoc ostatním lidem.

 

JAK KURZ PROBÍHÁ?

Vše, co se na kurzu učíte zároveň hned převádíte do praxe. Prožíváte okamžité změny ve vašem sebehodnocení, cítíte úlevu od nežádoucích pocitů. Během kurzu zažíváte znovu-nalezení své vnitřní síly, pochopení životních událostí a jejich vliv na vaše pocity ze sebe. Kurz je veden jemně, bezpečně formou wokrshopu v omezeném počtu účastníků pro zachování individuálního přístupu ke každému dle jeho potřeb.

 

MUSÍM VĚŘIT A POZITIVNĚ MYSLET, ABY NASTALA U MĚ ZMĚNA K LEPŠÍMU SEBEVĚDOMÍ?

NE. Stačí ochota zkusit něco nového, co jste ještě nezkusili. Právě to, že nevěříte, že je možné abyste se cítili ze sebe lépe a veškeré negativní myšlení o sobě budeme na kurzu účinně řešit, aby vám již nestálo v cestě k sobě a sebepřijetí. 

 

UŽ JSEM  ABSOLVOVAL/A JINÉ KURZY PRO SEBEVĚDOMÍ, ALE NEPOMOHLY. JE TENTO JINÝ?

Většina dosud používaných technik pro zlepšení sebevědomí nepracuje s příčinami problému, ale učí jak se mít radši,  i když ten problém máte. V tom je zásadní rozdíl! Pokud se nemám rád/a tzn. mám uvnitř sebe důvod proč to tak je, pak i když si dopřeju lázně a koupím si co mám rád/a (kabelka, nové auto), vnitřní důvod mé nelásky k sobě se nezmění, jen na chvilku utlumí. EFT kurz pro lepší Sebevědomí nalézá a řeší důvod, proč se nemáte rádi, rozpouští skutečnou příčinu a není již třeba se učit mít se rádi. To je naše přirozená vlastnost.

Některé jiné metody spočívají ve změně životního stylu a každodenních rituálů pro potvrzování sebevědomí (pozitivní afirmace, kreslení mandal). V některých případech mohou pomoci po delší době praktikování, ale v některých případech dokonce zvětšují problém tím, že vás v něm utvrzují.(vyslvětlíme si na kurzu proč) EFT kurz pro lepší Sebevědomí umožňuje změny hned bez nutnosti stále opakovat stejný rituál po několik týdnů.

 

CO MI JEŠTĚ KURZ PŘINESE?

Naučíte se velmi rychle eliminovat špatné pocity ze sebe, pocity viny, méněcennosti a zlepší se vaše sebepřijetí. Zažijete skutečné odpuštění sobě na všech úrovních, nejen ve své mysli.

Jako vedlejší bonus ke změně vašeho sebevědomí se vám začnou zlepšovat i vztahy - budete více milovatelní, větší úspěchy v práci - přestanete se podceňovat a budete schopni přijmout pochvalu, uznání, odměnu i lásku. Na kurzu se naučíte základy na uvolnění stresu a nežádoucích myšlenek a emocí vůči sobě. 

 

EFT vám pomůže vymanit se ze zaběhnutého kruhu podceňování se, pocitů opuštěnosti, odmítnutí, že vás nikdo nemá rád, nedosahování cílů, netroufání si na akci...apod. Společně budeme prakticky měnit vaše nastavení  z malé sebehodnoty na zdravé sebevědomí, bez obávaného sobectví či namyšlenosti  a dostanete manuál i pro další práci na sobě. 

Malé sebevědomí je jen vaše dovednost "cítit se špatně" v určitých momentech. Na kurzu se naučíte jak směrovat svoje přesvědčení a zaměření ze svých chyb a nedostatků ke skvělým dovednostem a lepší sebehodnotě. 

Povíme si, jak sami sebe "programujete" na malé sebevědomí, jak s tím přestat a začít budovat své zdravé sebevědomí. Naučíte se pomocí EFT "gumovat" vaše špatné pocity a myšlenky ať už se jedná o vaši současnou situaci nebo minulou, kde jste se naučili nemít sami sebe rádi. 

 

Prožijete posun v sebeprožívání k lepšímu. I po skončení kurzu budete moci čerpat z rozsáhlého manuálu a prožitků na semináři, abyste i později mohli na sobě měnit, co měnit chcete. Pomohu vám abyste měli rádi i své tělo a jméno takové jaké je. 

 

Přijďte naplnit svou tajnou představu o sobě. Chtěli byste sebe zažít jako člověka s vnitřní silou, charismatického, milovaného a úspěšného? Je dost možné, že se takoví zažijete již na kurzu a zůstane vám to trvale. A pokud budete mít více příčin, než kolik stihneme na kurzu změnit, budete si umět s dovednostmi z kurzu pomoci k vašim cílům sami. 

 

Charismatičtí lidé jsou v naprosté pohodě spokojení s tím jací jsou, nehledají zoufale souhlas druhých a nesnaží se druhé vmanipulovat do toho, aby se jim zalíbili. Je ironií, že právě tato vnitřní harmonie a nezávislost nás k nim přitahuje. Že by to byla jen náhoda a takto se rodí pouze někteří šťastní jedinci a ostatní mají smůlu? OMYL! 

I vy můžete být sebevědomí a charizmatičtí, když víte jak na to.

 

CHCI SE PŘÍHLÁSIT NA KURZ  - FORMULÁŘEM V LEVÉM SLOUPEČKU NA TÉTO STRÁNCE NEBO EMAILEM DOLE

 

UKÁZKA Z ODBORNÉHO OBSAHU KURZU: 

EFT TECHNIKY JAKO  NÁSTROJ  ZMĚNY

NOVODOBÁ PŘÍČINNÁ PSYCHOLOGIE A NLP:

1) sebevědomí jako úhel pohledu

Naše mysl se naučila zaměřovat určitým směrem a snaží se svůj pohled potvrzovat, tzn.že nadále bude vyhledávat to co už vidět umí – např.vidím se jako neschopný a budu přehlížet své úspěchy, takže výsledný pocit ze sebe zůstane stejný „jsem k ničemu“.

Na kurzu se naučíte JAK zaměřovat svou mysl a pohled na své úspěchy, abyste se začali cítit jako úspěšný a hodnotný člověk.

2) sebevědomí jako naučená reakce

Jestliže nám někdo ublížil a my jsme se naučili cítit se provinile (často v dětství když se rodič nechová mile, si dítě myslí že je to jeho vinou) nebo ustrašeně  nebo jsme usoudili, že je něco na nás špatně, když nás druhý nemá rád, pak v podobných situacích i v dospělosti budeme reagovat stejně již naučeným způsobem. Např.žárlivost bez zjevných příčin – partner nezavolá jak slíbil a v nás se spouští reakce nepříjemných pocitů: strach že nás nemá rád, strach že je s někým jiným, strach z opuštěnosti…

Na kurzu se naučíte základy EFT, kterými tyto automatické reakce budete umět vypnout, aby vám už dále neztrpčovaly život a zbytečně nekazily partnerské vztahy. 

3) sebevědomí jako vztah sama k sobě

Možná jste už slyšeli radu, že se máte mít rádi, že si máte více věřit, že si máte odpustit…a opravdu jste se o to i snažili…rozumově to víte, ale pocit zůstává stále stejně nepříjemný.

EFT techniky vám pomohou změnit prožívání sebe sama, získáte vnitřní mír sama se sebou. Nemusíte se učit mít se rádi, protože je to vaše přirozená vlastnost a vy jste o ní nevěděli - budeme odstraňovat ty zábrany a překážky, které vám v tom dosud bránily. 

4) sebevědomí jako Matematika srdce

Žijete-li podmíněnost v lásce např. Abych si zasloužil lásku, musím být dokonalý, vyhovět druhému….apod. jste vězni svého přesvědčení a neustále se honíte za splněním své vlastní podmínky k lásce a nejste schopni lásku přijmout, když přichází sama od sebe. 

Na kurzu si vysvětlíme příčiny a nesmyslnost těchto podmínek a naučíme se je vyhledat a  neutralizovat tak, abychom již byli milovatelní a přijatelní i bez podmínek.

5) sebevědomí ovlivňuje váš tok hojnosti

Máte-li si něco za zlé, naučili jste se sebe negativně hodnotit, pak jste si pravděpodobně vytvořili i program sebe-trestání.  Kdo úspěšně praktikuje sebetrestání, nedovolí si podvědomě přijímat hojnost, ať už se jedná o lásku, krásu, finance...

Na kurzu se naučíme pouštět do života a k nám více hojnosti toho, co nám dosud nejvíce chybělo.

 

PO KURZU JEDNODUŠE ŘEČENO:

Budete si více věřit, mít sami sebe rádi, dokážete říci "NE" bez pocitů viny, budete úspěšnější ve všem a budete se lépe cítit.

Dostanete manuál s technikami  EFT a postupy pro změnu k vašemu zdravému charisma i sebevědomí. 

 

Zdravé sebevědomí je vnitřní pocit a jistota, že jsem v pořádku takový jaký jsem. 

Jsem se sebou spokojený/á a jsem milovatelný/á právě takový/á jaký/á jsem. 

Je to vnitřní klid a harmonie.

Jenom šťastní a sebevědomí lidé dělají šťastná rozhodnutí o svém dalším osudu. 

Přidejte se k nim i vy!

 

 
Lektorka: Alice Bláhová  
EFT specializace

Cena kurzu:  Kč 3600 ,-

 

CHCI SE PŘÍHLÁSIT NA KURZ  - FORMULÁŘEM V LEVÉM SLOUPEČKU NA TÉTO STRÁNCE NEBO EMAILEM DOLE

Opakování kurzu EFT pro lepší SEBEVĚDOMÍ cena 1500 Kč

Přihlášky a případné dotazy: alice.blaho@email.cz

 

OHLASY OD ÚČASTNÍKŮ KURZU:

Dobrý den, Alice, nacházela jsem se v těžké životní situaci a i přes finanční tísen jsem absolvovala kurz EFT a Sebevědomí. Je to úžasný kurz a jsem šťastná, že používám tukání k odstranění bloků. Je to super, když člověk ví, jak si může změnit život..S láskou za vše děkuji. Draha

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobrý den, velice Vám děkuji za cenné informace a manuál pro práci na sebevědomí, změny na kurzu byly pro mne převratné a  už se těším na další studium v oblasti seberozvoje. S přáním hezkého dne R.M.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Alice, 
zdravím tě po delší době a přejdu rovnou k věci. Na základě více faktorů, ale hlavně díky tvé úžasné terapie a kurzu EFT pro Sebevědomí jsem se začala měnit. Vyšla jsem jak se říká ze sve "komfortní zóny" . Jak víš, po své nemoci jsem byla dost nesebevědomá, bez energie a dokonce jsem řešila, že asi nikdy nedokážu najít práci na krátký úvazek a přitom stále fungovat jako matka mých dětí a žena v domácnosti k tomu. Ale pozor, ZMĚNA! Nejen, že jsem si začala věřit, zlepšil se vztah s manželem, ale navíc jsem si našla i práci, která mě baví. Nebylo to sice ze dne na den, ale poctivě jsem na sobě pracovala podle tvého návodu  z kurzu a výsledek se dostavil už za dva měsíce. To považuji za úspěch, předtím jsem se snažila 3 roky a marně. Děkuji  P.B.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Alenko, zdraví Tě absolventka Tvého zářijového kurzu EFT. Velice mě pomáhá na mé stresy a obavy . Okolí potom na různé bolesti, což mě těší, že můžu pomáhat i druhým. Těším se opět až tě uvidím. K.P.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobrý den, musím vám napsat, že mám právě první eft zkoušku za sebou.  Před 4 roky jsem se dobrovolně uvrtala do svého životního projektu, šla jsem do koupě pozemku pro budoucí domek a splátky si nastavila tak, abych ho měla splacený co nejdřív. Mezitím se spousta věcí změnila, abych to zkrátila, vše co vydělám, jde na splátky a ze zbytku pomáhám rodině. Pro mne samotnou nezbylo skoro nic, nemohu se dál vzdělávat, aspoň prozatím a to mě dost deprimovalo. Ostatní byli pro mne důležitější než já sama.  Provedla jsem EFT na téma "vydělávám, ale nestačí to" a "jsem deprimovaná" a "ostatní jsou důležitější než já" a víte co? Už ke konci celé procedury jsem se začala vnitřně smát. Je mi mnohem lépe :) a vím, že teď je čas i pro mne a že si s láskou dopřeji po čem toužím. Já jsem ta první, ostatní až pak.  Děkuji :)  S.Ch.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drahá Alice, musím vám říct, že jste mi zachránila život. Doslova. Už jsem byla fakt na dně, brala 2 roky antidepresiva, samá deprese a bolesti celého těla. Byla jsem tak zoufalá, že jsem uvažovala o sebevraždě. Vím, že je to hrozné, ale když máte pocit , že už to nikdy nebude lepší a nevíte si rady, protože lékaři s práškama nepomohli, tak je tato myšlenka jako jediné možné východisko. Našla jsem vás opravdu za 5 minut 12 a až Vy jste mi dala odpovědi na to, proč je mi tak mizerně a hlavně návod na to, jak si sama pomoci. Ano, největší příčina byla v tom, že jsem neměla ráda sama sebe. A díky vám a vašemu kurzu EFT se mi změnil život, vztah k sobě a já začínám opravdu žít radostněji. Prášky jsem už vysadila a začínám pomýšlet na založení rodiny. S přítelem se vztah neuvěřitelně zlepšil a dokonce mě požádal o ruku! Děkuji za vše, co pro lidi děláte a děkuji za záchranu života. H.P.