NEUROGRAFIE - přeprogramování neuronových spojů kresbou

12.09.2020 17:42
Rychle se rozvíjející a velmi populární metoda,  již v roce 2014 vyvinul a formoval ruský psycholog Pavel Piskarev. 

 

Jednou z hlavních výhod Neurografie  je, že vám poskytuje přímý přístup do vašeho nitra. Není třeba mluvit, není třeba slovně nic definovat, není třeba s nikým sdílet své emoce.

 

Neurographica je přímá metoda, snadno vysvětlitelná, která přináší velmi rychlé výsledky těm, kteří to zkusí. Jasně definované kroky, které člověk musí dodržovat, přispívají k bezstresovému nástupu a k příjemnému a uspokojivému procesu kreslení, po němž následují rychlé a nevyhnutelné pozitivní změny v životech lidí.

Slovo „Neurografie“ obsahuje dvě slova:  "neuron" = buňka, která přenáší zprávy mezi mozkem a jinými částmi těla a která je základní jednotkou nervového systému a „grafika“ = umělecké využití obrázků, tvarů a slov.

 

Na úrovni mozku řešení problému znamená „zapnutí“ řady neuronů, které se navzájem spojují. Čím více neuronů zapojených do sítě je do úkolu zapojeno, tím více energie k tomu máme, tím více jsme motivovaní. Kreslení podle algoritmů Neurografie nám pomáhá zapojit více neuronů.

 

Neurografie má sadu grafických algoritmů, které pomáhají řešit různé problémy a dosahovat požadovaných výsledků spojováním lidí s jejich vnitřním zdrojem energie neuronů. 

 

 

ZAJÍMÁ MĚ TO A CHCI VÍC VĚDĚT O WORKSHOPU - INFO ZDE

 

ZAJÍMÁ MĚ TO A CHCI VÍC VĚDĚT O WORKSHOPU - INFO ZDE