STRACH, ŽE SE ZTRAPNÍM, SELŽU - EFT SKRIPT

25.11.2013 22:19

ZRUŠTE SVŮJ STRACH Z NEÚSPĚCHU, ZTRAPNĚNÍ...

Tento skript můžete použít univerzálně na všechny oblasti svého života, stejně jako na mluvení na veřejnosti, u zkoušek, s nadřízeným, s vysněným partnerem, ale také cizím jazykem ...

  * Pokud byste se nebáli selhání, jaká rizika byste na sebe vzali?
  * Pokud byste se nebáli selhání, jak byste se cítili, co byste o sobě řekli?
  * Pokud byste se nebáli selhání, sdíleli byste své myšlenky s ostatními?
  * Pokud byste se nebáli selhání, co byste řekli svým blízkým, nadřízeným?

Představte si, jak úspěšný by byl váš život, kdybyste vyčistili Váš strach z neúspěchu. Ztrácíme tolik příležitostí, kdy se bojíme selhání, protože riziko bolesti ze selhání převáží riziko ztráty těchto příležitostí. Jestli se bojíš selhání, žiješ menší živost, protože menší znamená menší riziko ... menší riziko znamená méně šancí na selhání ve své vlastní mysli nebo v očích druhých. Ale jen si představte, kolik možností by proudilo do vašeho života, pokud jste se nebáli trapnosti, selhání ...

Možná jste již přemýšleli o tom, jak váš strach z neúspěchu odstranit, ale neměli jste dosud ty správné nástroje... až do teď.

Začněme od začátku. Jak se dostaneme k takovému strachu ze selhání, který mi zabrání ve snaze o něco nového, o mluvení před ostatními? Je to naše dovednost, kterou jsme se časem naučili buď od někoho, kdo takto přemýšlel a od něho jsme zkopírovali vzorce chování nebo nebo máme negativní zkušenosti a slib nikdy riskovat znovu ...

Zvu vás, abyste si představili život bez tohoto strachu ... představte si život s nadšením jak se těšíme na nové nápady a nové šance k uspět, zvládnout to ...

Představte si život a sami sebe, jak zažíváte něco nového, cítíte vzrušující a optimistické pocity, spíše než nebezpečné místo a hrozbu neúspěchu...
To je ten problém - pokud se bojíte selhání, pak nevystoupíte ze své bezpečné zóny a nezkusíte něco nového, raději hrajete na na jistotu a zůstanete malými, při zemi. A když už by mohla přijít neuvěřitelná příležitost, tak raději žijete tímto způsobem, alespoň neriskujete "selhání".

Co znamená selhání a ztrapnění pro vás?

Pokud vyčistíte Váš strach z neúspěchu, budete přítomen ve svém každodenním životě víc, rádi vyzkoušíte nové věci a o nové nápady se podělíte s ostatními. Zapojíte se do nových aktivit, které by mohly přinést skvělé výsledky ve vašem osobním i profesním životě. Jste ochotni vyzkoušet zrušení tohoto strachu? (Chápu, že odstranění strachu se zdá být riskantní příliš - a možná se bojíte, že se nemusí zdařit odstranění strachu ze selhání!)

 Ale stojí to za to ... představit život bez všech těchto obav a starostí o to, co každá zkušenost přináší ... to je úleva.
 

Ztrácíme tolik času a snažíme se chránit. Když se bojíme selhání, chceme se navždy vyhnout konfliktům, otálíme nebo máme výmluvy, proč  "nemůžeme" udělat... Je to tak, že máte pocit, jako kdyby vám chyběly cenné příležitosti - to proto, že je nevidíte jako cenné a nestojí vám zato s nimi začínat - vidíte jen jako šance na neúspěch místo abyste je uchopili a rozvinuli.

Takže moje pozvání, v tomto článku, je pro vás vymazat strach z neúspěchu a vychutnat si život, klid a mír, stejně jako vzrušení a dobrodružství ...

Už jsem příliš daleko? Ok, zapomeň na část o dobrodružství, ale alespoň zažij nyní úlevu od chronického strachu a vychutnej si, že ne vše, cos viděl, bylo odkázáno k neúspěchu! Můžete zůstat tak jak jste, ale nebude to váš život v hojnosti a naplnění.
 

Život v chronickém strachu je vyčerpávající a tento strach vám bere mnohem více energie, stejně jako mnoho  možností a příležitostí pro hojnosti a štěstí.

Když se rozhodneme jasně, že odstraníme strach z neúspěchu, zároveň jste udělali rozhodnutí, že chcete větší úspěch. Když chcete větší úspěch, Vesmír Vás slyší,a nabízí Vám více se radosti a více příjemných příležitostí.
 

Nezapomeňte, že naše myšlenky jsou skutečné a nesou energii ... 

Na našich vibracích záleží!

 
Je to Vaše volba ... Zrušte svůj strach z neúspěchu a vychutnejte úspěchy, které začínají proudit do vašeho života!

Níže naleznete EFT fráze, které vám pomohou se inspirovat k uvolnění bloků a budete schopni přitáhnout to, co chcete do svého života.
Když změníte vibrace, změníte i svůj život. Jesltiže neznáte EFT body a způsob práce s afirmacemi pro celou proceduru, můžete zkusit i bez těchto znalostí jen podle návodu, jak se změní váš pocit ze sebe a ze situace. Jestliže potřebujete více informací, stáhněte si 
ZDARMA EFT MANUÁL.

1.. EFT NASTAVENÍ:

I když v návodu používám méně bodů, změny v pocitech se dějí a strach se čistí. Návod můžete opakovat kolikrát potřebujete a také věty a hesla si upravte podle vašit potřeb. 

Zaměřte se na svůj strach z neúspěchu, selhání, že se ztrapníte. Kde v těle jej cítíte a jak je silný? Kdyby 100% strachu bylo maximum a 0% že neexistuje žádný strach, kde se na této škále nyní pohybujete vy?
Zatímco ťukáte na karate bod na libovolné ruce, opakujte tyto věty nahlas, (nebo změnit slova, aby odpovídaly  vaší přesné situaci).

 "I když se obávám, že  selžu, tak se ani radši nesnažím, i tak se hluboce a kompletně se přijímám tak jako tak."

" I když se nechci vůbec ztrapnit a tak ze sebe radši dělám šedou myš aby si mne nevšimli, i tak si volím sebe si vážit."
 
"I přesto, že  je to nebezpečné zkoušet nové věci, protože bych mohl /a selhat, přijímám, kdo jsem a jak se cítím."

  •  Obočí: "Bojím se selhání"
  •  Strana oka: "Co když se zase ztrapním"
  •  Pod okem: "Nechci riskovat - mohl/a bych selhat."
  •  Klíční kost: "Nemohu si dovolit znovu selhat ..."
  •  Pod pažím: "Obávám se, že pokud se mi to nepodaří, ztrapním se"
  •  
  • Obočí: "Jsem tak trapný/á"
  • Strana oka "Co když to někdo pozná, jak jsem neschopná/ý"
  • Pod okem "Nemohu ....(doplň podle situace mluvit, vyjádřit se co cítím, udělat...)
  • Klíční kost: "Radši nebudu nic riskovat"
  • Pod pažím: "Kdo nic nedělá, nic nezkazí"

    Jestliže se vám vyplavilo více emocí spojených se strachem (např.zklamání ze sebe, zesměšnění od ostatních... pokračujte ve vyťukávání i těchto emocí.

 *** Nyní pozitivní zaměření na řešení *** 

  • Obočí :"Možná, že nemusím mít strach už dopředu, když nevím jak to dopadne."
  • Strana oka: "Možná, nemusís sebe stresovat celou dobu" 
  • Pod okem: "Co kdybych uspěl/a místo selhání"
  • Klíční: "Jsem připraven/a a ochoten/á zruštit můj strach z neúspěchu."
  • Pod pažím: "Rozhodl/a jsem se cítit  se inspirovan/á, abych si pročistil/a strach z neúspěchu."
  •  
  • Obočí: "Rozhodl jsem se pročistit si strach z neúspěchu a užívat si nových příležitostí."
  • Strana oka: "Už se mi povedlo...(doplň kdy jsi zažil/a úspěch v minulosti)
  • Pod okem: "Co kdyby se můj úspěch znovu dostavil"
  • Klíční kost: "To by se musel stát zázrak abych byl/a úspěšný/á a sebevědomý/á".
  • Pod pažím: " Ale co když se zázraky dějí  a mně se také mohou stát?" 

***Přístup k více pozitivním vibracím a nasměrování***

  • Obočí: "Mám odvahu stát se odvážnější"
  • Strana oka: "Vážím si sebe, že jsem ochotný/á vzdát se svého strachu a jít vstříc lepším dobrodružstvím"
  • Pod okem: "Jsem vděčný/á za můžnost vymazat svůj strach z neúspěchu"
  • Klíční kost: "Začínám se cítit v souladu s hojností"
  • Pod pažím: "Začínám důvěřovat vedení mého vyššího Já"
  •  
  • Obočí: "Děkuji Vesmíru, že mě inspiruje abych pročistil/a svůj strach z neúspěchu"
  • Strana oka: "Možná byl ten strach větší než skutečnost a nyní se těším na nové příležitosti, které budu rozvíjet"
  • Pod okem: "Děkuji svému vyššímu Já, že mne vede k rozpuštění strachu a nyní mu dovolím aby všechen  můj strach z neúspěchu, selhání, trapnosti, neschopnosti rozpustilo"
  • Klíční kost: "Děkuji Vesmíru za inspiraci k rozpuštění strachu a těším se na skvělé výsledky mého nového jednání" 
     

 Jak cítíte svůj strach v těle nyní? Zmírnil se, zmizel úplně, nebo se jen trochu změnil ? Jaké je nyní vaše % ?

Pokud ještě něco uzůstává, ťukejte znovu celé kolečko a pak znovu, dokud váš strach úplně nezmizí. Odměnou vám bude úleva a možná, že i to, z čeho jste měli předtím strach, že vám nyní bude činit radostné dobrodružství:-)


Ťukejte a užívejte si více svých představ, co byste od života chtěli, jakobyste to již měli. Trénujte tím svůj mozek a směrujte jej k tomu, co skutečně chcete abyste pomocí Zákona přitažlivosti začali přitahovat a vytvářet více toho, co chcete do svého života!

Vynikající způsob, jak pokračovat dále ve shodě s vašimi touhami, je číst pozitivní materiál o síle kombinující EFT, Zákon přitažlivosti, využívat nové příležitosti jež se rozkládají před vámi. Další možností je, abyste i nadále využívali sílu EFT k odstranění bloků a přilákali tak hojnost, lásku, štěstí, úspěch.